lördag 4 maj 2024

Vi kan tyvärr inte garantera våra medlemmars säkerhet.

 Sorgligt men sant. Vi driver bara ett forum och kan inte skydda er från personer som kan tänkas vara farliga. Det enda vi kan erbjuda är anonymisering och på forumet kan ni, våra favoritmedlemmar räkna med att vi står på er sida. Men utanför forumet har vi som ni kan förstå inte makt eller möjlighet att vara ett skydd för er.

Ett och annat psykfall har befunnit sig på vårt forum genom åren och vi har även varit utsatta för två allvarliga hackerattacker. Sådant kan vi aldrig helt gardera oss emot, även om vi gör vårt bästa för att hålla oönskade individer borta från forumet.

Jag har dock lärt mig av erfarenhet att de flesta som hatar och offerkoftar sig på internetforum är fega jävlar som får "kalla fötter" när det börjar talas om polisanmälan. Men det kan fördenskull finnas personer som inte bryr sig om sådant, som är rättshaverister och ska ha sin vendetta till varje pris, och använder sig av alla medel och metoder som hen kommer på. Det är lätt att på ett diskussionsforum tro att bara för att en medlem blivit avstängd är allt frid och fröjd. Men vi kan aldrig vara säkra på någonting, är det jag vill säga.


Ha en fin Söndag.

Mvh Moderatorn på FL



1 kommentar:

  1. Ja, det kan kosta att vara arrogant och ignorant med. Jag tror att det bästa är att ni trots allt skickar mail till medlemmen som blev avstängd och förklarar varför hen blev det om hen inte har förstått det. Det kanske dämpar ilskan något hos den avstängde.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...