söndag 7 april 2024

Att pendla mellan hybris och självförakt.

 är något som är signifikant för de ensamma losermännen på FL. De får hybris när de får medhåll, om det så bara rör sig om att en eller två personer har gillat deras inlägg, eller instämt i något de har skrivit. Sedan trillar de ner i självförakt och självömkan när de blir emotsagda och satta på plats. Så fungerar män med dålig självkänsla och dåligt självförtroende. Vår ambition är att  de ska pendla mellan dessa två ytterligheter. Vi gillar att ni dribblar med dem och är sådär utstuderat elaka och nedlåtande som bara ni, våra favoritmedlemmar kan vara.

I ett kommande inlägg kommer jag att länka till en enkät/ en undersökning där ni får svara på frågor om vad ni medlemmar tycker om FL, vad som är bra och dåligt med forumet och hur det eventuellt bör förändras/ förnyas. Det är ni, medlemmar som avgör hur ni vill att forumet ska vara, och vi moderatorer är lyhörda och vill gärna ta del av era åsikter, så att vi vet hur forumet ska kunna formas till det bättre.

Flera av er har uttryckt önskemål om att FL ska förbli ett kvinnodominerat forum, och vi jobbar febrilt med att det ska få fortsätta vara det, och det var FL:s ambition redan från början. Sunkiga losermän kan väl få vara med på ett hörn, men som jag skrivit tidigare behövs dessa för att hålla forumet levande. Men nu när vi fått en donator som ska hjälpa oss ekonomiskt, så kanske vi med gott samvete kan porta dessa från forumet en gång för alla.

Eventuellt kanske Kaffedraken kan få vara kvar, eftersom han om någon är en av de som håller forumet igång. Men ni är fria att bete er hur illa ni vill mot honom, eftersom det bara ökar aktiviteten på forumet. Vad gäller hatbloggaren som hade denna blogg innan, så kan vi meddela att han är oskadliggjord, på vilket sätt vill vi dock inte säga, men han kommer inte att vara något problem för er för en lång tid framöver, så ni kan andas ut.

Nu när det verkligen börjar bli vår och plusgrader ute, så tycker jag att ni ska gå ut i solen och njuta och bara koppla av, och glömma allt som väcker negativa känslor.

Ha det bra & njut av livet!

Mvh moderatorn.








6 kommentarer:

  1. En fråga. Mår du verkligen bra av att älta Rickard. Du är ju helt besatt av FL Hittar du verkligen inte en mening med livet än detta?

    SvaraRadera
  2. Varför kallar du mig Rickard? Jag har ju övertagit den här bloggen från han som tidigare hade den. Han menar att han känt sig mobbad och hånad på FL i flera års tid, så att han till sist mådde så dåligt och blev så arg att han startade en revansch-blogg. Men nu är han oskadliggjord så ni behöver inte oroa er för att han återkommer. Mvh Moderatorn på FL.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det är ändå sjukt att han är så besatt. Jag vet att några på FL har varit hårda och nedlåtande mot honom ibland, men det är bara ett diskussionsforum. Om han farit så illa av att vistas på det, varför har han envisats med att vara där? Jag lutar åt att personen inte är riktigt frisk i huvudet, antagligen flera diagnoser i kombination med alkoholskada. Brukar inte t.ex autister bli besatta av saker på ett liknande sätt?

      Mvh Annika.

      Radera
    2. Nu är jag ingen psykolog eller psykiatriker, men vi på FL har nog också anat att något inte stått rätt till med honom. Han menar att han haft runt 15 konton på FL sedan 2008 som alla blivit avstängda (det är endast forumvärden som har koll på avstängningar så själv vet jag inte)., och han påstår också att han har fått flera konton avstängda utan att få reda på varför/ vad han gjort för fel. Sista gången han blev avstängd var det som fick bägaren att rinna över på honom, har han själv sagt. Han blev arg eftersom han inte ansåg sig ha gjort något för att förtjäna att bli avstängd, och menade att han gillat FL av den anledningen att det är ett av få forum som tillåter medlemmar att posta dubbelanonymt, samt att han tyckte där var många intressanta diskussioner som han ville delta i. Och eftersom han är en ensam och utstött person har han väl antagligen inga vänner och ingen som pratar med honom. Han har uppgett att internetforum är det som har räddat honom från att gå under helt, och att det varit det enda sociala liv han haft på kvällar och helger. Men nu är han som sagt oskadliggjord och kommer inte att störa er på FL något mer.

      Radera
    3. Dessa sunkiga män har inget på FL att göra! Jag blir arg på FL för att ni tillåter dem att ens få skriva där, ni får väl för fan ha lite urskillning med vilka ni accepterar som medlemmar?!! Jag tror nog att FL klarar att överleva med reklamintäkter utan dessa vidriga män som "dragplåster". Men ni hittar väl på ursäkter för att ni är mutade eller dessa män har hållhakar på er?!? Man kan ju verkligen börja undra.

      Mvh Soppgurka.

      Radera
  3. Därför att du är Rickard. Inte speciellt långsökt mao. Men trivs du med att älta så fortsätt med det. Bara du kan styra ditt liv. Lämnar bloggen så får du ta hand om din egna härdsmälta.
    Fridens.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...