fredag 29 mars 2024

Hej och välkommen till moderatorns blogg.

 Jag har tagit över den här bloggadressen från den tidigare hatbloggaren som hade den. Vad som har hänt med honom ska jag inte gå in på, men kan säga som så att killen ifråga nog tar det lugnt med bloggandet ett tag framöver, inte minst för hans egen skull. Nough said.


Jag är moderator på Familjeliv, men väljer att vara anonym i denna blogg, eftersom jag inte riktigt vågar stå för det jag skriver. Inte för att jag är feg eller så, men finner det ändå bäst att blogga anonymt.

Med den tidigare hatbloggaren har vi på FL uppnått ett av våra mål, nämligen att få en ensam man så arg och upprörd att han önskade en vendetta på forumet. Detta hade vi väntat på länge kan man säga. Vi på FL har inte direkt gjort någon hemlighet av att vi hatar ofrivilligt ensamma män och särskilt män med olika typer av personliga problem. Frågan är om sådana ens har något existensberättigande. Vi har därför en liten "arme" av medlemmar som vi betalat för att göra dessa ensamma män arga och upprörda, så att de råkar skriva sådant som går emot forumreglerna, som gör att vi kan plocka bort deras inlägg och på sikt stänga av dem. Ibland tycker vi dock att vi får vänta lite för länge på att vissa medlemmar (som inte är önskvärda på forumet) ska göra bort sig, eftersom vissa avstängda medlemmar har en tendens att komma tillbaka och då försöker de "slipa tonen" för att undgå att bli avstängda än en gång. Men vår arme av medlemmar som är betalda för att mobba och håna dessa ensamma patetiska offerkoftor till män, är väl rutinerade och flera av dem har varit med ett bra tag, så att de vet vilka ömma tår de ska trampa på och vilka knappar de ska trycka på för att få dessa förlorare och avskräden till män ur balans.

Vi hoppar jämfota av glädje och skrattar gott åt de medlemmar som får sina inlägg borttagna och blir avstängda utan att få veta varför. Det roar oss enormt när vi lyckats få ännu en manlig medlem så arg och upprörd att han startar ett nytt konto, som vi ser till att få avstängt så fort vi kan. Men ibland låter vi det ta lite tid, så att vi kan vagga in dessa ensamma män i tron om att det är fritt fram att skriva lite mer offensivt, sedan bara "poff" så stänger vi av dem, hahahaaa! Inte sällan firar vi med en flaska champagne, eller flera, för varje avstängd medlem.


Ni medlemmar som gör ett bra jobb åt oss och hjälper oss att sprida ryktet om Familjeliv att vi satt mobbning av främst ofrivilligt ensamma män, men även andra förlorartyper, i system, vi älskar er och ni ska veta att ni får bryta mot vilka forumregler ni vill, och ändå vara kvar. Men vi skulle önska att ni kunde vara lite mer offensivt elaka mot dessa män. Ibland kan vi tycka att ni är för mesiga. Ni har FL:S fulla stöd i ert arbete, så kör hårt bara, så kanske ni får ännu mer betalt av oss.


Vi önskar er en kul helg. Själv ska jag dricka Captain Morgan och bli full utav bara faan.


Mvh moderatorn på FL.



4 kommentarer:

  1. Rickard skaffa ett liv istället för att ödsla tid på detta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du menar hatbloggaren kan jag säga att han numer är "oskadliggjord". Så ni behöver inte vara oroliga att han ska starta något nytt konto på FL. Killen ifråga har haft runt 15 konton på FL sedan 2008 som alla blivit avstängda. Men han är ändå inte den värsta. Det finns en person som kallas för "Vargen" som har haft uppemot 500 konton på FL. Vi tar ett steg fram och två tillbaka när det gäller dessa förhatliga män. Huvudsaken är att de mår så dåligt som möjligt.

      Radera
    2. Rickard du måste skaffa ett liv. Hat och hot är straffbart och skärmdumpar bla är överlämnat dill polisen...

      Radera
    3. Den person du åsyfar låter hälsa att han inte bryr sig om vad folk på FL anser att han borde göra, eftersom han anser sig ha blivit mobbad och hånad så pass länge på forumet att han tar revansch med "all rätt". Han anser att gränserna för vad han kunnat tolerera och ta har passerats med råge. Jag kan tagit över hans blogg och kan garantera er att han iallafall inte kommer att försöka regga sig på Familjeliv mer. Sedan var han eventuellt får för sig att göra "utanför skärmen" är inget som jag eller någon annan på forumet kan påverka.

      Mvh Moderatorn

      Radera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...