måndag 29 april 2024

Jag ser att

 en 42-årig incel på FL klagar över att alltid bli friendzonad av kvinnor. Ni ger alldeles för snälla svar till denne patetiske "cry-me-a-river" offerkofta till patraskman. Jag trodde vi hade kommit överens om att ni ska mobba och håna sådana här ursäkter till män. Sätt igång och mobba nu, så kanske ni får ekonomisk kompensation av oss. 


3 kommentarer:

  1. Är denna bloggen på riktigt eller ett skämt? Tror inte att det är någon moderator som uppmanar till mobbning på sitt eget forum. I så fall är det verkligen illa.

    SvaraRadera
  2. Som jag ser det är det skillnad på elak mobbning och rättfärdigad mobbning. Vissa sorters människor förtjänar verkligen allt förakt, i detta fallet för att det rör sig om fullvuxna och äldre män som ska kunna ta ansvar för sina egna liv och relationer, men istället sätter på sig offerkoftan och gnäller över att det att de får till det med kvinnor är kvinnornas fel, eller gnäller överhuvudtaget om sina misslyckanden på relationsfronten. Kvinnor kan man förstå när de gnäller på män, eftersom kvinnorna har varit förtryckta av män genom världshistorien och män fortfarande är i överläge i samhället i stort. Vi har mycket att göra när det gäller att kämpa emot patriarkatet och det minsta vi på FL kan göra är att markera mot incelmän och andra offerkoftiga män, samt tala om för dem vilka jävla losers de är. Målet är att dessa patetiska, "cry-me-a-river"-offerkoftiga män ska må ännu sämre och helst bli så arga att de startar hatdrev mot oss, som den tidigare bloggaren på denna blogg gjorde. Sådant gör oss bara starkare och stärker oss i vår övertygelse om att dessa patrask till män ska bekämpas.

    Mvh Moderatorn

    SvaraRadera
  3. Instämmer i det som moderatorn här ovan skriver. Till saken hör också att tidigare moderatorer på forumet samt även vi forumvärdar har blivit hotade bara för att vi tagit bort inlägg av och portat dessa män från forumet. Och när de riktar hot mot oss, så har de förbrukat sin rätt att skriva på FL. Helt i sin ordning. Mvh Charlotte E och Linnea, forumvärdar på FL.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...