torsdag 2 maj 2024

Patetiska föryngrinsförsök hos män.

 Det var ju något som den tidigare bloggaren här gjorde en stor grej av på FL, detta med försök till föryngring. Och han blev kränkt och sårad när hans tankar kring det inte föll i god jord. Ja, vad hade han förväntat sig? Vill han gå omkring och se ut som en pojkspoling när han är 40+ är det ju givetvis folk som har åsikter om det. Var och en gör väl som de vill, men han måste ju själv fatta hur jävla patetiskt och tragiskt det framstår som. 

Fast det är klart, jag har ju inte slängt bort flera år i missbruk och vet ingenting om hur det är att ha levt i den sortens utanförskap som denne man enligt egen utsago gjort. Men det spelar ingen roll. Som en kvinna mycket riktigt svarade honom i en av hans trådar angående detta, så har kvinnor mer av den rätta känslan för sådana saker. Ska män verkligen försöka sig på sådant överhuvudtaget? Och har man slängt bort flera år i missbruk får man fan skylla sig själv. Utslagna alkisar och pundare är något av det värsta jag vet. Man får verkligen nog av dem när man tvingas åse dem på plattan i Stockholm när man passerar där. Där står de och dealar knark helt öppet och beter sig gränsöverskridande och ibland aggressivt på ett sätt som ingen borde tolerera i samhället.

Att jag själv drar en lina på fester ibland eller tar ett antal öl och drinkar på Stureplanskrogar hör inte hit. Vi som jobbar och gör rätt för oss förtjänar sannerligen våra belöningar. Folk som den tidigare bloggaren här, som tyckt att livet är en fest och att man kan skita i att utbilda sig och arbeta, förtjänar allt förakt. Såna jävla luffare ska sättas i arbetsläger och tvingas jobba MYCKET HÅRT som kompensation för alla år de levt gott och festat på skattebetalarnas pengar.

Jag tror att ni som läser är helt eniga med mig om detta. Man kan inte äta kakan och ändå ha den kvar, words of wisdom!! Den här mannen har även uppgett att han är ett stort fan av filmen "The Shining", ni vet den från 1980 där Jack Torrance (Nicholson) går lös med en yxa i ett utbrott av vansinne och paranoia. Det ger verkligen kalla kårar i ryggmärgen och säger det mesta om vad det rör sig om för hemsk person. 

Dessa patrask till människor ska veta att de lever på nåder. De gör bäst i att ödmjukt stå med mössan i hand och vara tacksamma för det lilla de får. Luffare var illa ansedda förr i tiden och är det även nu.







1 kommentar:

  1. Hade du någon roll i filmen "Sökarna" från 1993? Din jargong känns kopierad från den filmen.

    Mvh Ray Jones IV

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...