tisdag 7 maj 2024

Nya regler.

 För att ytterligare göra Familjeliv till ett anständigt forum inför vi ännu några regler.


1. Förbjudet att som man skicka PM med sexuellt innehåll till kvinnor. Från och med nu är det nolltolerans mot att män på forumet kontaktar kvinnor i sexuellt syfte. När vi får reda på att någon brutit mot denna nya regel blir denne avstängd permanent från forumet. Däremot är det tillåtet för män att kontakta andra män för sexprat. Detta för att vi önskar att de ofrivilligt ensamma männen på forumet ska bli homosexuella så att kvinnorna får vara fredade från dem.

Det är också tillåtet för kvinnor att kontakta män i sexuellt syfte. Det är det här som kallas jämställdhet år 2024.

2. Nu får inte män på forumet längre "rikta kritik" mot kvinnor eller ens vissa kvinnor, eftersom det i 9 fall av 10 rör sig om kvinnoförakt och misogyni när dessa män "riktar kritik". För kvinnor är det dock fritt fram att rikta kritik mot män och att med alla medel sätta män på plats. Arbetet för ökad jämställdhet måste öka och vi på FL tänker göra vår del.


3. Om du som man ska säga emot kvinnor på forumet måste du iaktta största försiktighet och tänka noga på hur du formulerar dig och lägger dina ord. Vi har stängt av många manliga medlemmar genom åren för att de inte har haft vett att väga sina ord och skrivit saker "i stridens hetta" som inte varit okej och emot reglerna. FL är ett kvinnodominerat forum och därför är det kvinnor som bestämmer där. Det får du som man bara lära dig att acceptera. Precis som att det politiska block som får flest röster vid ett val är det som vinner och får styra landet. Inga konstigheter alltså.


4. Vi kommer fortsättningsvis att hålla ögonen på sexforumet och om vi misstänker att en man som skriver där utger sig för att vara kvinna, så plockas hans inlägg bort omedelbums och han riskerar att bli avstängd- Det är dock fritt fram för kvinnor att låtsas vara män. Detta för att flera kvinnor upprörs över att inlägg som påstås vara skrivna av kvinnor ofta har typisk manlig jargong, med referenser till porr bl.a.

Även i övriga forumdelar kommer det inte att tolereras att män utger sig för att vara kvinnor. Några av er medlemmar på forumet är skarpsynta och förstår direkt när det är en man som låtsas vara kvinna, fortsätt vara de duktiga detektiver ni är, eftersom vi mods ofta inte har tid att sitta och granska inlägg och trådar.

5. När en kvinna berättar om problem hon har i exempelvis Känsliga rummet, så får ni inte längre fälla elaka eller nedlåtande kommentarer, vare sig kvinnor eller män som svarar. Ni måste här visa stor respekt och vara försiktiga med hur ni formulerar er och lägger orden, och framförallt vara snälla, förstående och ödmjuka.

Om en man berättar om sina problem är ni däremot fria att vara både elaka och nedlåtande. Samt generella uttalanden som "Sex är ingen rättighet" är det bara kvinnor som får yttra till männen. Om en man skriver så till en kvinna tas inlägget bort direkt.


Sårädja. då vet ni vad som gäller på forumet hädanefter gott folks! Nu måste jag gå och bajsa :)


Mvh Moderatorn



3 kommentarer:

  1. Så samma regler ska inte gälla för både kvinnor och män? Hur kan du överhuvudtaget kalla det jämställt? Skyll er själva om forumet dör ut. Med sådana regler har ni straffat ut er på alla sätt!

    Mvh FL-medlem som avreggade sig idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. FL är tänkt att vara främst kvinnornas röst i en mansdominerad värld. Passar inte galoscherna så dra till Flashback, där incels som du passar. // Moderatorn på FL

      Radera
  2. Hej. Med dessa nya regler lämnar jag FL. Hur kan du förresten påstå att den f.d. "hatbloggaren" var misogyn? Som jag såg det skrev han bara vad han tyckte och tänkte och reagerade med all rätt mot de kvinnor som han mycket riktigt skrev har satt i system att mobba ensamma män på forumet. Är det inte dags att ni börjar fatta att erat koncept med att alltid försvara dessa kvinnor, vad de än gör/ skriver är något som kommer göra att FL kommer få läggas ned när alla utom dessa har övergett forumet?

    Mvh Andrew T.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...