måndag 6 maj 2024

Förslag som kan dra mer folk till FL.

 Jag tänker såhär. Flera av er har gjort klart att ni varken vill ha reklam, klicka på reklam eller själva bidra ekonomiskt för att vi ska kunna fortsätta driva forumet. Då har jag ett förslag. Det har knappast undgått oss genom åren att vi har några riktiga 10-poängare till kvinnor på forumet. Att ni är 10-poängare (riktigt snygga kvinnor alltså) har vi kunnat bedöma efter att ni har höga krav på män och då flera av er säger att ni har bra gener och ser väldigt fina och fräscha ut för era åldrar.

Något som skulle kunna dra folk till forumet är om ni startade en bildtråd där ni lägger ut PÅKLÄDDA bilder på er själva, alltså non-nudes. Stora urringningar och för mycket synlig hud i övrigt säger vi ifrån om, eftersom FL är ett anständigt forum och vi har för avsikt att fortsätta vara anständighetens och moralens väktare.

MEN, bilder när ni visar hur snygga och fräscha ni är, skulle definitivt locka fler medlemmar till forumet. Efter allt vi på FL gjort för er tycker vi faktiskt inte att det är några höga anspråk vi har. En bonus som skulle komma av detta är att de sunkiga losermännen på FL ser var de själva står utseendemässigt i förhållande till er, och inser att det för dem inte ens är värt att försöka ragga på er. Ni VINNER alltså på detta. 

Vi har sett i någon tråd att vissa män skickar "oanständiga förslag" och sexinviter via PM till er. Det kommer fr.o.m nu att förbjudas. Ta skärmdump på dessa PM och inboxa dem till forumvärden, så kommer dessa medlemmar att stängas av permanent. Hör upp nu även ni män som läser detta. Sexiniviter till kvinnor via PM är alltså förbjudet från och med nu och kommer att rendera i en avstängning. Däremot får män gärna skicka PM med sexuellt innehåll till andra män, eftersom vi på FL önskar att ofrivilligt ensamma män blir homosexuella istället så att kvinnor går fredade för dessa.


Ha en fin dag i solen!

Mvh Moderatorn




2 kommentarer:

  1. Mycket DÅLIGT och även oanständigt förslag!! Varför ska jag som kvinnlig 10-poängare som liknar en fotomodell från Ellos, visa upp mig för sunkiga män och incels? Nu får du dra i handbromsen lite. Jag klickar hellre gärna på reklambanners än ställer upp på detta.

    Mvh Ragnhild, snyggingen på FL.

    SvaraRadera
  2. Alltså min morsa hänger på FL och brukar skriva att hon är typ snyggast i stan, när hon går hemma arbetslös i mjukbyxor och växande mage samt har stora påsar under ögonen. Du skulle nog bli chockad om du såg den "10-poängaren".

    Mvh son till FL-kvinna.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...