måndag 6 maj 2024

Idag hyllar vi

 en av våra tidigare medarbetare och en person som varit med och gjort Familjelivs forum till vad det är, nämligen vår tidiga founder och managing director. Patrik Högberg, alias "cyberPatrik", som idag är  Chief Technology officer (CTO) på Boni, en marknadsplats för inredningsprodukter bl.a.

Vi börjar bli nostalgiska över tidigare medarbetare som var oumbärliga för oss och som var med under en tid då Familjeliv var ett populärt och välbesökt forum. Vi saknar givetvis den tiden, men inser att vi, admins och moderatorer, själva har bidragit starkt till att se till att forumet idag bara frekventeras av en handfull "stammisar", dvs er som vi ser som favoritmedlemmar och som mer eller mindre bestämmer och styr över hur forumet ska se ut och vilka som ska få tillåtas skriva där och inte. Men står man upp för feministiska och antirasistiska värden så gör man, och vi kommer fortsätta föra kampen mot rasism, intolerans och misogyna män, om så forumet bara har 3 aktiva skribenter kvar, så kommer vi stå upp för de värden som gäller i samhället år 2024, men önskar givetvis att ni, våra favoritmedlemmar, kan bidra genom att försöka locka folk till forumet. Vi önskar att ni blir lite mer aktiva där, eftersom forumet går på knäna, få besökare klickar på våra reklambanners eftersom de stör sig på reklamen på sidan, MEN ni behöver inaktivera reklamblockerare, (adblock och ublock) och börja klicka på reklamen så att vi kan fortsätta finansiera vårt forum en tid ytterligare. Vi har nu fått ett mindre bidrag av den dokusåpakändis som skulle hjälpa oss, men det är tyvärr inte tillräckligt, och den här kändisen har sagt att han inte kommer att ge oss mer pengar förrän han ser en ökad trafik på forumet.


Om ni inte vill ha "störande" reklam på sidan så får ni som är mer högavlönade, bl.a. IT-tekniker, läkare och civilingenjörer, som det verkar finnas en del av på forumet ännu, faktiskt ge ekonomiska bidrag om ni vill att forumet ska överleva. Swishnr och kontonr finns några inlägg ner.


Och jag får väl ta tillbaka det där jag skrev på fyllan att jag är miljonär. Sanningen är att jag har sämre ekonomi nu än jag tidigare haft.


Ha en fin vecka gott folks!

Mvh Moderatorn på FL.






4 kommentarer:

  1. Dessa reklam-popups är oerhört störande, särskilt när man håller på och skriver något och textrutan plötsligt "trillar ned" pga en jävla reklambanner som kommer upp. Ni får finansiera er egen skit. Ni är till för oss medlemmar och inte tvärtom.

    Mvh Egoisten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Egoisten. Om alla på forumet tänkte som du skulle vi få 0kr i reklamintäkter. Vill du att Familjeliv.se ska få leva vidare eller inte? Tänk innan du snackar!

      Mvh Moderatorn.

      Radera
  2. Se till att förnya forumet innan ni kräver något av oss medlemmar. Eller fixa åtminstone buggigheten. Vissa har på skämt börjat kalla Familjeliv för Buggliv. Men ni kanske vill ha ett kasst forum?

    Mvh Buggdansaren

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men för h-e!! Vi gör så gott vi kan. Jäkla gnäll på vissa av er jämt. Mvh M.

      Radera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...