måndag 1 april 2024

Vi överväger att stänga ner FL

 Vi moderatorer har haft ett samtal med forumvärden och kommit fram till att vi nog inte kommer att kunna driva FL som ett diskussionsforum länge till. Det handlar, som jag skrivit om tidigare, om stadigt minskade reklamintäkter under en 10-års-period och eftersom vi inte har råd eller kommer att ha råd i den närmaste framtiden, att förnya forumet, så finns det nog bara en lösning.

Vi är lika ledsna som er medlemmar över detta, men ibland måste det gamla lämna plats för det nya. FL var från början en framgångssaga, sprungen ur det som tidigare hette Brölloppstorget, och FL har vid sidan av Flashback, varit ett av Sveriges största och mest välbesökta forum. Som mest hade vi ett par miljoner besökare i veckan (those were the days), men tiderna förändras och idag är det nya och fräscha plattformar som gäller för det stora flertalet.

Samtidigt känns det orättvist att ett forum som Flashback, som drar till sig det sämsta avskrapet till människor, får leva vidare. Det är en förlust för ett progressivt samhälle som jobbar för ökad tolerans och jämställdhet. Familjeliv har varit en hörnsten när det gäller att upprätthålla god etik och humana värderingar, samt respekten för människors lika värde.

På sin höjd kanske vi kan fortsätta driva forumet några år till. Vill här passa på att tacka alla medlemmar som varit aktiva genom åren, särskilt er som hängt med ett tag och hjälpt oss att kunna rensa ut odemokratiska och ojämställda element på forumet. Ni har varit guld värda ska ni veta.

Hoppas ni haft en bra påsk.

Mvh moderatorn


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...