onsdag 3 april 2024

Vi kan inte ta ansvar för medlemmars reaktioner.

 Vi på FL vill klargöra att vi inte på något sätt tar ansvar för hur medlemmar reagerar på att  bli avstängda gång på gång. Hur mycket det än förargar och upprör de som blir avstängda så är deras reaktioner på det inte vårat problem. Skriver detta eftersom vi fått några mail till supporten från några upprörda avstängda medlemmar som har uttryckt sin ilska och bestörtning över att ha blivit avstängda utan att ens ha fått veta varför, och en av dessa medlemmar menade att vi hade förstört hans liv genom att inte låta honom få delta i diskussioner på FL.

En annan medlem menade sig ha blivit mobbad, hånad och trakasserad på FL under flera års tid och att vi moderatorer kunde hållas ansvariga för det, eftersom vi hade "tillåtit" det och t.o.m. "sanktionerat" det. Även om nu detta har skett, eller om det är dessa avstängda medlemmars upplevelse, så kan vi ju inte gärna erkänna som det är, att vi har våra favoritmedlemmar som har avsevärt högre i tak än andra när det gäller vad de får skriva, för då skulle ju inte FL bli sett som ett seriöst forum. Denne man, som kände sig mobbad och trakasserad av folk på FL, är för oss bara en liten känslig lipsill och stor patetisk offerkofta som knappt har något existensberättigande. Han kan lika gärna gå och hänga sig vad oss anbelangar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...