onsdag 3 april 2024

Vi är ingen välgörenhetsinrättning.

 Det bör vissa ha klart för sig. FL är inget forum där du kan komma och beklaga dig över ditt miserabla liv och automatiskt förvänta dig att få stöd och hjälp. Detta riktar sig främst till ensamma män. Kom för fan inte och gnäll på vårt forum om hur du som ensam man inte lyckas hitta en partner eller inte lyckas attrahera en kvinna. Risken finns att du ryker från forumet ganska snart.

Ooohh.. cry me a river..Lyckas ni inte vid dating, varför tror ni då att någon ska tycka synd om er på FL? Ni sitter där i eran soffa och glor på Netflix, käkar chips och dricker cola och blir allt mer feta och oattraktiva. Fy fan så osmakligt och avtändande!! Skaffa er ett jävla liv. Börja med knyppling eller frimärkssamling eller vad som helst.Sprid inte erat förbaskade gnäll och gnöl på vårat forum. Vi hatar eran sort. Vi andra män, som är attraktiva, som anstränger oss varje dag för att vara den man kvinnor vill ha, skäms över att tillhöra samma släkte som ni. Skärp er! Skaffa er ett jobb och en värdighet som människor.

Eller skaffa er ett liv! Fattar ni inte själva hur patetiska ni framstår när ni breder ut eran offerkofta på vårt eminenta forum? Det är inte till för sådana som ni. FL ser helst medlemmar som är välutbildade och välavlönade och som inte har eller har haft några problem att tala om i sina liv. Problemmänniskor och i synnerhet män med olika problem, är ett big no no på vårt forum. Jag själv är välavlönad, har en Porsche och en Ferrari, som impar stort på brudarna. Jag har ett stort hus med både hjärterum och stjärterum. och en stor snopp. Skaffa penispump och gör faceliftts och sluta gnäll så förbaskat, så kanske ni på sikt kan lyckas lika bra som jag,.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...