onsdag 3 april 2024

Lets get to the point.

 Vi lever i ett utseendefixerat samhälle. Därför är det var och ens plikt att vårda sina utseenden. Djuren gör så.. De går in för att framstå som attraktiva för dem de vill para sig med. Gör som djuren, de är naturliga och vet hur de ska göra för att attrahera. Ni sunkiga män som sitter därhemma och käkar chips och dricker öl och bli allt fetare, ska veta att ni har en hård väg att gå om ni någonsin ska kunna väcka ens ett uns av en kvinnas intresse.

Jag vet, för jag har själv i perioder varit där ni är. Har slutat bry mig om mitt utseende och låtit magen växa, käkat panpizza, chips och annan skräpmat. Brudarna har flytt fältet direkt. Sedan skrattade folk åt mig när jag gav mig ut och började springa för att bli av med mina överflödskilon. De tyckte det såg roligt ut där jag kom och sprang med min guppande mage och saliven rinnande ut ur mungiporna. Men jag brydde mig inte, och efter några månader hade jag en slank kropp med magrutor som kvinnor älskade.

Börja spring och träna, lev på veggomat, skippa kött och kalorier, och framförallt, skaffa en personlighet som kvinnor tänder på. Nu har jag druckit ett par flaskor La Garonne och är redo att gå ut och göra stan osäker. Det är ju lillelördag idag. Ha det gott.


,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...