fredag 12 april 2024

Smart drag..

 Som ni vet då förstår ju en del på forumet inte varför de får inlägg borttagna och på sikt stängs av. Vissa menar att de fått inlägg borttagna och stängts av utan att ha brutit mot några forumregler. Som den smarta IT-konsult vår admin är så har hon sett till att forumreglerna inte visas i sin helhet för vissa medlemmar, dvs rasistiska, hatiska och misogyna medlemmar. Detta för att om de såg reglerna i sin helhet, skulle de försöka ha dessa i åtanke och kunna komma undan med sådant som inte hör hemma på forumet genom att försöka uttrycka sig på ett "oskyldigt" eller utstuderat sätt.

Vissa medlemmar stänger vi återkommande av för att vi tycker det är roligt och underhållande att de blir uppretade och arga över det och inte förstår varför de stängs av gång efter annan. Då räcker det med att endast en av er, favoritmedlemmar, har anmält ett inlägg för att det ska tas bort. Ni, våra favoritmedlemmar, behöver inte ens oroa er för att ha brutit mot någon forumregel, eftersom ni är fria att skriva vad och hur ni vill, så länge ni ser till att fortsätta mobba och håna icke önskvärda personer på forumet, bland annat dessa patetiska, "cry-me-a-river", offerkoftorna till ofrivilligt ensamma män, men ni bör också ge er på folk som håller med dessa, om de så bara skriver. "Det ligger något i det han säger". De sistnämnda ska helt enkelt ha klart för sig att de är ute på hal is, när de försvarar sådant som dessa losermän skriver.

Idag var det ytterligare en snyfttråd på FL där en person undrade varför hens inlägg tagits bort utan att ha brutit mot någon regel (buuhuuuu - cry me a river!). Klart personen inte trodde han hade brutit mot något, eftersom vi har sett till att hen är en av dem som inte kan se reglerna i sin helhet. Som tur är var någon i våra stödtripper direkt där och gav offerkoftan svar på tal och förklarade för honom att om inlägg tas bort så har man brutit mot någon regel, och att det handlar om hur man formulerar sig snarare än vad man skriver om.

Vi misstänker att trådstartaren där är mannen som brukar posta tecknade kvinnorumpor. Också en medlem vi tyvärr måste behålla för att hålla forumet igång. Så ni får stå ut med både honom, Kaffedraken, Karl Alexander och några till, som åtminstone är duktiga på att starta diskussioner och dra folk till sina trådar = mer trafik på FL = möjligtvis en aning mer reklamintäkter.

Jag vill också bestämt avråda medlemmar på FL att ha reklamblockerare på våra sidor. Helst ska ni också klicka på reklamlänkarna, så vi får in lite mer stålar. Om ni vill att FL ska klara sig ett tag till, så får ni se till att vara solidariska.


Trevlig helg, gott folk.






2 kommentarer:

  1. Ursäkta, men jag bestämmer själv om jag vill blocka reklam. Ni skulle ju få ekonomisk hjälp av en kändis nu för att kunna fortsätta driva forumet skrev du. Eller var det bara hittepå?

    SvaraRadera
  2. Grrrr. se till att förnya Familjeliv omgående! Har skrivit inlägg flera gånger idag och när jag postat har anslutningen avbrutits och inlägget försvunnit, så jag har fått skriva om alltihop. Se åtminstone till att fixa buggarna. Orkar inte tänka på att kopiera texten varje gång. Mvh arg FL-medlem.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...