torsdag 11 april 2024

En stilla vädjan..

 Ja, jag har ju skrivit innan om hur FL under en tioårsperiod har förlorat så många medlemmar att vi nu behöver ekonomiskt stöd (vilket vi har fått) för att vi ska kunna fortsätta driva forumet. Men vi vill be er medlemmar att göra vad ni kan för att locka nya medlemmar till FL. Prata med folk i er bekantskapskrets, på jobbet och bland nära och kära om Familjelivs förträfflighet som diskussionsforum, gör vad ni kan för att locka dem att besöka FL och skriva på forumet. Jag tror inte vi begär för mycket eftersom vissa av våra favoritmedlemmar får och har fått betalt av oss för att försöka hålla oönskade element borta från forumet. Om ni vill hjälpa oss med detta kan det bli tal om lite mer i ersättning. Samtidigt kan vi inte lova för mycket, då forumet redan går på knäna och i princip lever på "konstgjord andning". Men vi kommer att söka olika bidrag för att kunna hålla forumet levande och för att kunna förnya det, som flera av er medlemmar önskar.

Nu har vi blivit erbjudna ekonomiskt stöd av en kändis, som ni kunde läsa om i tidigare inlägg, men vi är rädda för att det inte räcker så långt, även om denne kändis sagt att han vill täcka upp för våra kostnader. Problemet är att det framöver kommer att behövas mer om forumet ska stå sig fram till 2030.

Så ni medlemmar som är välavlönade får gärna bidra med en slant om ni vill. Bankgiro: 4467-2897, Swish - 07014004024 - 


Tack på förhand gott folk.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...