söndag 14 april 2024

Familjeliv.se är inte för alla.

 Det ska konstateras en gång för alla. Prioriterade grupper är: Gravida, småbarnsföräldrar, kvinnor och människor som står till vänster eller i mitten på den politiska skalan. Med den högervridna regering vi nu har är det viktigare än någonsin att vi som röstar på partierna i det andra politiska (socialistiska) blocket står upp för våra ideal och värderingar. Vi ska erkänna att vi många gånger portat folk från Familjelivs forum endast för att de varit SD-röstare. SD:are och ofrivilligt ensamma män (vilken politisk åskådning dessa män än har) ser vi som våra antagonister och motståndare och det ska en del till för att en sådan ska lyckas komma igenom nålsögat på vårt forum (bli accepterade som aktiva skribenter).

Vi har fått en del klagomål på reklambanners som poppar upp och "stör" på våra sidor och vi vill därför åter igen tala klarspråk: Reklamen finansierar vårt forum och ni bör alltså INTE använda reklamblockere (adblock eller ublock) på våra sidor! Dessutom är det önskvärt att så många som möjligt av er även klickar på dessa reklambanners/ popups om ni vill att forumet ska överleva. I ett tidigare inlägg finns bankgironr och Swishnr för er som känner er manade att bidra med en slant för FL:s fortlevnad.

Vissa av er favoritmedlemmar har fått en del tacksamhetspengar av oss, så nu är det alltså eran tur att donera till oss. Vissa av er är ju enligt vad ni själva säger välutbildade och högavlönade, ja se då passar det bra att skänka lite av sitt överflöd till oss.

Ha en fin vecka.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...