torsdag 4 april 2024

Har tagit ett snack

 med den tidigare hatbloggaren här. Samtidigt som han är djupt ångerfull så menar han att folk på FL borde be honom om ursäkt för hur de har behandlat honom under många år, med alla konton han haft på FL. Han anser sig vara mer intelligent än de flesta, haha. Hur kommer det sig då att han gjort bort sig hela tiden? :D

Han anser sig vara en missförstådd stackare och att folk dömt honom på förhand utan att veta vem han egentligen är. Han verkar inte ha fattat att som man ropar i skogen får man svar. Och den här förloraren är verkligen "ute i skogen". Han vill att vi, moderatorer på FL, ska be honom om ursäkt för allt han menat sig behöva utstå, under flera års dåligt beteende på FL. Kommer inte att hända. Han är en sann förlorare i livet och ska baskemej känna sig som en sådan. Han är värd allt förakt.

Vi hatar sådana som honom och önskar honom allt ont. Samtidigt som vi förstås vill poängtera att vi står upp för människors lika värde. Men vissa förtjänar verkligen inte att bli sedda som socialt accepterade eller respekterade människor, och det har den här mannen visat med all önskvärd tydlighet att han inte förtjänar.

En varböld på samhällets pungkulor, är vad han är. En människa som lika gärna kunde ta ett rep och hänga sig ute i skogen, där han hör hemma. Han har levt som en jävla parasit hela sitt liv och förväntar sig att folk på FL ska ha medkänsla med och empati med honom. Herrejösses, vart är världen på väg?

Ni, våra favoritmedlemmar på FL, gör helt rätt som mobbar och hånar sådana män. Det är vad de förtjänar. Ni har alltså vårt fulla stöd i detta.

Nu ska jag halsa en Marinella och se vad kvällen har att bjuda på.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...