lördag 30 mars 2024

Yttrandefrihet

 innebär inte att du får säga vad som helst, och på FL innebär den att vissa av våra favoritmedlemmar har lite högre i tak än andra, eftersom de hjälper oss att se till att ensamma män som mår dåligt mår ännu sämre och blir ledsna och arga. Det är viktigt för oss på FL att markera vilka medlemmar som är önskvärda och vilka som inte är det, och vi har alltid ansett att vissa människor, särskilt vissa män, verkligen förtjänar att spottas på, hånas och få ett ännu värre psykiskt lidande än de hade innan. Vi bryr oss egentligen inte om vilka eventuella konsekvenser det får, eftersom det viktigaste för oss är att trycka ner dessa män i botten så mycket det går, och vissa kvinnor som försvarar dessa patetiska offerkoftor till män förtjänar samma sak, eftersom de bidrar till att släppa fram ett misogynt incel-tänk. Sedan finns det män på forumet som balanserar precis på gränsen, ingen nämnd, som håller med de värsta exemplaren och skriver sådant som "Det ligger något i det du säger" och som "håller med i vissa delar". Vissa av dem har dock varit medlemmar länge och har god tumme med oss mods, så därför får de ändå vara kvar. Mycket beror faktiskt på hur medlemmar behandlar och bemöter oss moderatorer. Vi har blivit rätt mycket bundisar med flera av våra medlemmar genom åren, både kvinnor och män, och i vissa fall känns det då direkt fel av oss att stänga av en sådan person eller ens ta bort dennes inlägg.

Vi har våra favoritmedlemmar och de har ofta den yttersta makten över vilka som får vara kvar och inte på forumet, eftersom det är de som anmäler inlägg frekvent. Vi är tacksamma för våra favoritmedlemmar som anmäler allt de kan känna sig kränkta av och förargade över, det hjälper oss att kunna sålla fåren från getterna s.a.s. och vi mods har ju andra jobb och annat att göra än att sitta och hålla koll på vad som skrivs på forumet varje dag, därför funkar våra favoritmedlemmer som "extramoderatorer" och som får en månatlig slant för sitt trogna engagemang.

Nu känner jag bakfyllan tynga ner mitt huvud, så jag ska ta vätskeersättning, en treo och sen krypa till sängs ett tag till. Ha en fin dag, my friends!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...