lördag 30 mars 2024

Kaffedraken - ett "nödvändigt ont" för FL:s överlevnad.

 Ja, det finns givetvis en baksida med att så många medlemmar stängs av, och det är att forumet krymper och en del kanske inte "vågar" delta i diskussioner, eftersom vi censurerar vissa personer hårdare än andra. Familjeliv är i första hand ett forum för småbarnsföräldrar och kvinnor, därför passar det mycket illa om där kommer in flera män med olika problem och som inte själva har barn. 

Män med tvivelaktig inställning till kvinnor eller rent misogyna sådana har inget på forumet att göra, MEN vi har gjort vissa undantag. Ett fåtal av dessa män får vara kvar, eftersom de trots allt drar skribenter till sina trådar och de eldar på diskussionerna när de deltar i trådar. Dessa få män behövs,sorgligt nog, för att forumet ska överleva. Medlemmen som kallar sig Kaffedraken är nog flera medlemmar väldigt trötta på, och jag vill låta det vara osagt om han har betalt av oss eller inte, det är FL:s privatsak, men han startar många trådar och får folk att svara i dem, även de som menar sig vara innerlig trötta på hans ältande om samma saker i tråd efter tråd. Det gör att FL hålls levande och håller våra reklamintäkter på en stabil nivå. Sanningen att säga är att vore det inte för Kaffedraken och några fler män av liknande sort, skulle vi tvingas stänga ner forumet. Sad but true.

Så våra favoritmedlemmars anmälande av inlägg är inte bara positivt tyvärr och vi har haft en stadig nedgång av medlemmar de sista 10 åren. Uppriktigt så vill vi att medlemmar svarar i hans trådar, eftersom det håller forumet vid liv. En sorts "konstgjord andning" men ändå.

Medlemmar får helt enkelt stå ut med att dessa män finns där, det får det också att se ut som att män med inte så okej åsikter om kvinnor också får vara med på ett hörn, det minskar också risken för att vi blir anklagade för att inte ha yttrandefrihet på forumet. Observera att vi moderatorer på FL inte på något sätt stödjer dessa män och deras misogyna inställning, men vi måste tyvärr ha det såhär om vi vill hålla FL levande.

 

 

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...