onsdag 10 april 2024

Triggerpunkter.

 Ni, våra favoritmedlemmar på FL, är verkligen mästare på att hitta triggerpunkter hos de ensamma patetiska offerkoftor till män ni ger er på. Ni vet precis vilka skällsord ni ska använda och vad ni ska skriva för att trigga ilskna och upprörda reaktioner hos dem. Därför är ni så värdefulla för oss att vi gärna betalar er en slant för att ni ska fortsätta göra ett bra jobb åt oss.

Vi på FL skiter i vilka konsekvenser det kan få att reta upp dessa avskräden till män, huvudsaken är att ni får dem att må dåligt, bli arga och ledsna och få dem att känna hopplöshet inför livet. Vi på FL ägnar oss ibland åt satanistiska ritualer och ber till den onde att hen ska göra livet så surt som möjligt för dessa mänsklighetens patrask och avarter. Samtidigt som vi lyssnar på satanisk Black Metal för att komma i rätt stämning. Lucifer, Belial, Leviathan, come forth,




3 kommentarer:

  1. Nej, nu tycker jag att du går för långt. Visserligen delar jag hatet mot dessa män, men att syssla med satansritualer och önska ondska och misär åt andra människor, där går iallafall min gräns. Bloggen började bra, men börjar bli lite väl oseriös nu.

    Mvh Miona F.

    SvaraRadera
  2. * Gör djävulstecknet och diggar fett*

    Mvh Zara L.

    SvaraRadera
  3. Är detta allvar? Är det verkligen en moderator på Familjeliv som sänker sig till så här låg nivå? Man har länge anat att något inte är som det ska med modereringen på FL och här får man ju svart på vitt på att det inte står rätt till.

    SvaraRadera

Vad som trots allt lockar folk till FL..

 och får dem att vilja stanna där är bland annat:   1. Forumet har vit bakgrund och ett enkelt upplägg som gör att det känns som ett enkelt ...