Nu vänder vi oss

 till alla er utbildade civilingenjörer och IT-tekniker som vi har som medlemmar på FL:s forum. Vi behöver era tips och råd om hur vi ska förnya forumet och hur vi ska gå tillväga. Det har tyvärr visat sig att vår käre admin, som är utbildad IT-konsult, inte har förnyad kunskap om hur webbsidor kan moderniseras. Det är en av anledningarna till att inget hänt på den fronten. Om ni har kunskap om hur det kan göras (förnyelse av forumet) och kan hjälpa oss med detta rent praktiskt så är ni välkomna till Familjelivs kontor på Kungsgatan 44 i Stockholm, så bjuder vi på fika och en mindre summa insatt på ditt konto som tack för hjälpen.

Vi vill bland annat ha hjälp med att skapa en ny sorts inloggning på forumet där man får identifiera sig med bank-ID. Detta för att förhindra att personer som blivit avstängda från forumet återkommer och reggar sig på nytt. Detta är ju något som flera av er medlemmar också föreslagit.

Vi tänkte även ta det steget längre så att man måste ha en bild på sig själv som avatarbild, detta också av säkerhetsskäl. Denna bild ska man dock kunna dölja i anonyma diskussioner i t.ex Känsliga rummet och sexforumet. Nu kanske någon protesterar mot detta, som vill kunna förhålla sig anonyma i alla diskussioner, av olika skäl. Men vi kan alltså inte längre ta någon hänsyn till det. Med denna typ av identifiering kommer vi med största säkerhet att hålla de värsta trollen och forumförstörarna borta från forumet. Det borde alltså ligga i erat intresse att det blir på det här sättet.

Vi har sett i trådar som rör medlemmars yrken och ekonomi att vi har en del IT-tekniker och civilingenjörer på vårt forum. Ni som känner er manade att ställa upp kan maila supporten eller kontakta forumvärden via inboxen.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag ser att

Hej och välkommen till moderatorns blogg.

Att pendla mellan hybris och självförakt.